Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του ΚΕΔΙΣΑ στον πολυχώρο τεχνών «Black Duck»-Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Posted on Posted in Εκδηλώσεις, Νέα ΚΕΔΙΣΑ

Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 μετά από τρία χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων λόγω της κυβερνητικής διαχείρισης της πανδημίας Covid-19 πραγματοποιήθηκε στον όμορφο και φιλόξενο πολυχώρο τεχνών «Black Duck» στην Αθήνα η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Κέντρου Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων-ΚΕΔΙΣΑ για το έτος 2023. Η εκδήλωση ήταν κλειστή καθώς προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν μόνο οι συνεργάτες και τα μέλη του ΚΕΔΙΣΑ.Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ Δρ. Ανδρέας Γ.Μπανούτσος κατά τη σύντομη ομιλία του πριν την κοπής της βασιλόπιτας ανέφερε ότι λόγω της πανδημίας Covid-19, το ΚΕΔΙΣΑ από το Φθινόπωρο του 2020 έχει στρέψει τις δράσεις του αποκλειστικά διαδικτυακά διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία ενημερωτικά webinars, συνεχίζοντας παράλληλα τις δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα του των ερευνητικών  εργασιών και των αναλύσεων των συνεργατών του, ενώ εν μέσω πανδημίας πρόσφερε την δυνατότητα σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση εξ” αποστάσεως. Aκολούθησε η πατροπαράδοτη κοπής της βασιλόπιτας από τον Ιδρυτή & Πρόεδρο Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ Δρ. Ανδρέα Γ.Μπανούτσο παρουσία του Αντιπροέδρου Δ.Σ. & Δ/ντη Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ Δρ. Παναγιώτη Σφαέλου και των μελών του Δ.Σ.  Αναστασίας Τσιμπίδη και Ευάγγελου Διπλάρα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του ΚΕΔΙΣΑ Δρ. Γιώργος Βαρδάγγαλος και Δρ. Χρήστος Ζιώγας, ο Κύριος Ερευνητής του ΚΕΔΙΣΑ Πέτρος Γκάτζιος, οι Αναλυτές του ΚΕΔΙΣΑ: Ιωάννης Βελέντζας, Κατερίνα Γενετζάκη, Θεόδωρος Γιαννόπουλος, Χαρά Θωμοπούλου, Βασιλική Καντιώτη, Παναγιώτα Νικολαΐδου και Πέτρος Παπαντωνάκος, ο πρώην ασκούμενος στο ΚΕΔΙΣΑ Μιχάλης Μιχαλόπουλος και ο διαχειριστής της ιστοσελίδας του ΚΕΔΙΣΑ Αλέξανδρος Ηλιόπουλος. Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ Δρ. Ανδρέας Γ.Μπανούτσος ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες για την παρουσία τους στην εκδήλωση ενώ ευχαρίστησε και τους δικαιολογημένα απόντες  Βασίλη Παπαγεωργίου (Γενικός Γραμματέας) και Αριέττα Μαλιχουτσάκη (Οικονομική Διαχειρίστρια και Ιδρυτική Εταίρος) καθώς και όλους τους συνεργάτες που ζουν και εργάζονται εκτός Αθηνών ή είχαν σοβαρό κώλυμα και δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Κώστας Αδάμης μέλος του ΚΕΔΙΣΑ που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας. Το δώρο για τον τυχερό της βραδιάς ήταν μία δωροεπιταγή από τα Public.

SAM_4160

Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ Δρ. Ανδρέας Γ.Μπανούτσος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Δρ. Ανδρέας Γ.Μπανούτσος με τον Διαχειριστή της ιστοσελίδας του ΚΕΔΙΣΑ Αλέξανδρο Ηλιόπουλο.
Ο Δρ. Ανδρέας Γ.Μπανούτσος με τον Διαχειριστή της ιστοσελίδας του ΚΕΔΙΣΑ Αλέξανδρο Ηλιόπουλο.

 

viber_image_2023-02-25_18-03-32-512

Ο Δρ. Ανδρέας Γ.Μπανούτσος με την Αναλύτρια του ΚΕΔΙΣΑ Παναγιώτα Νικολαΐδου.

 

viber_image_2023-02-25_18-02-20-669

Από αριστερά προς δεξιά: Ο Κύριος Ερευνητής του ΚΕΔΙΣΑ Πέτρος Γκάτζιος, ο Δρ. Ανδρέας Γ.Μπανούτσος και ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Δ/ντης Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ Δρ. Παναγιώτης Σφαέλος.

 

viber_image_2023-02-25_18-02-47-683

Ο Δρ. Ανδρέας Γ.Μπανούτσος με τον Αναλυτή του ΚΕΔΙΣΑ Πέτρο Παπαντωνάκο.

 

SAM_4163

 

SAM_4152
Από αριστερά προς τα δεξιά: Η αναλύτρια του ΚΕΔΙΣΑ Κατερίνα Γενετζάκη με τον Δρ. Ανδρέα Γ.Μπανούτσο και το μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ Ευάγγελο Διπλάρα.

 

SAM_4150
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Κύριος Ερευνητής του ΚΕΔΙΣΑ Πέτρος Γκάτζιος με τον Δρ. Ανδρέα Γ.Μπανούτσο και το μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Δρ. Γιώργο Βαρδάγγαλο.

 

IMG-7a46af01c26a231ed40ff5931933c454-V
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Δρ. Παναγιώτης Σφαέλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Δ/ντης Ερευνών ΚΕΔΙΣΑ, η Παναγιώτα Νικολαΐδο, Αναλύτρια του ΚΕΔΙΣΑ, ο Θεόδωρος Γιαννόπουλος, Αναλυτής του ΚΕΔΙΣΑ, ο Δρ. Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, η Χαρά Θωμοπούλου, Αναλύτρια του ΚΕΔΙΣΑ και ο Ιωάννης Βελέντζας Αναλυτής του ΚΕΔΙΣΑ.

 

SAM_4148
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Δρ. Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, η Αναστασία Τσιμπίδη μέλος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, ο Δρ. Χρήστος Ζιώγας μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΚΕΔΙΣΑ και η Παναγιώτα Νικολαΐδου Αναλύτρια του ΚΕΔΙΣΑ.