Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΔΙΣΑ Όμηρος Τσάπαλος ομιλητής σε Εκδήλωση-Ημερίδα των Sons of Pericles, Athens Chapter “THESEUS” με Θέμα: «Η Ελληνική Διπλωματία στον 21ο Αιώνα»-13/01/2018

Posted on Posted in Νέα ΚΕΔΙΣΑ

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΔΙΣΑ κ.Όμηρος Τσάπαλος ήταν ομιλητής στην εκδήλωση-ημερίδα με θέμα: «Η Ελληνική Διπλωματία στον 21ο αιώνα» που διοργάνωσε το νεανικό τμήμα της Ομογενειακής οργάνωσης AHEPA Sons of Pericles, Athens Chapter «THESEUS» με Πρόεδρο τον κ.Δημήτρη Ράπτη (Δόκιμος Αναλυτής ΚΕΔΙΣΑ). Ο κ. Όμηρος Τσάπαλος υποψήφιος Διδάκτωρ Πολιτιστικής Διπλωματίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο μίλησε, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακροπόλεως όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, για τη μεγάλη σημασία που έχει για την Ελλάδα η Πολιτιστική Διπλωματία στον 21ο αιώνα. Στην εκδήλωση επίσης μίλησαν ο Αναλυτής του ΚΕΔΙΣΑ κ.Βασίλης Κοψαχείλης για την Ενεργειακή Διπλωματία στον 21ο αιώνα καθώς επίσης και το μέλος του ΚΕΔΙΣΑ Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Γκρέκας Διδάκτωρ Θεολογίας για το ρόλο της Θρησκευτικής Διπλωματίας στον 21ο αιώνα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος και ο Δ/ντης Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ Δρ.Πέτρος Βιολάκης. Το ΚΕΔΙΣΑ ήταν υποστηρικτής της εκδήλωσης.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Όμηρος Τσάπαλος.
Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Όμηρος Τσάπαλος.

Panel 2

Ο Πρόεδρος της Ομογενειακής οργάνωσης AHEPA Sons of Pericles, Athens Chapter "THESEUS" και Δόκιμος Αναλυτής ΚΕΔΙΣΑ, κ.Δημήτρης Ράπτης.
Ο Πρόεδρος του νεανικού τμήματος της Ομογενειακής οργάνωσης AHEPA, Sons of Pericles, Athens Chapter «THESEUS» και Δόκιμος Αναλυτής ΚΕΔΙΣΑ, κ.Δημήτρης Ράπτης.

audience

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, ο Πρόεδρος της Ομογενειακής οργάνωσης AHEPA Sons of Pericles, Athens Chapter "THESEUS" και Δόκιμος Αναλυτής ΚΕΔΙΣΑ, κ.Δημήτρης Ράπτης, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Όμηρος Τσάπαλος και ο Διευθυντής Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ, Δρ. Πέτρος Βιολάκης.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, ο Πρόεδρος του νεανικού τμήματος της Ομογενειακής οργάνωσης AHEPA Sons of Pericles, Athens Chapter «THESEUS» και Δόκιμος Αναλυτής ΚΕΔΙΣΑ, κ.Δημήτρης Ράπτης, ο Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Όμηρος Τσάπαλος και ο Διευθυντής Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ, Δρ. Πέτρος Βιολάκης.