Νέος Δ/ντης Ερευνών στο ΚΕΔΙΣΑ ο Δρ.Παναγιώτης Σφαέλος μετά από αποχώρηση του Δρ.Πέτρου Βιολάκη λόγω ανάληψης ακαδημαϊκών καθηκόντων στο Rabdan Academy του Abu Dhabi

Posted on Posted in Νέα ΚΕΔΙΣΑ

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 1η Οκτωβρίου 2020 αναλαμβάνει καθήκοντα Δ/ντη Ερευνών στο ΚΕΔΙΣΑ ο Δρ.Παναγιώτης Σφαέλος μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΚΕΔΙΣΑ ύστερα αποχώρηση του Δρ.Πέτρου Βιολάκη από τη θέση καθώς και από μέλος του Δ.Σ. λόγω ανάληψης ακαδημαϊκών καθηκόντων στο Rabdan Academy του Abu Dhabi.

O Δρ. Παναγιώτης Σφαέλος είναι Νομικός, Διεθνολόγος και Δημοσιογράφος, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ηνωμένου Βασιλείου και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και Καθηγητής στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι Διδάκτωρ Ευρωπαϊκού Δικαίου του Πανεπιστημίου Kent. Η διδακτορική του διατριβή ασχολείται με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο της Μετανάστευσης και του Ασύλου μετά τη Συνθήκη του Άμστερνταμ. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Νομικής (LLM) με μνεία στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Kent. Έχει Πτυχίο Νομικής (LLB) από το Πανεπιστήμιο του Leicester και Πτυχίο (BA) Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο South Bank του Λονδίνου με βαθμό Λίαν Καλώς (Πτυχίο αναγνωρισμένο από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου). Έχει επίσης Πτυχίο Δημοσιογραφίας από το London School of Journalism και από την Σχολή ΜΜΕ του Antenna.

Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ Δρ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Δρ.Παναγιώτη Σφαέλο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά τον Δρ.Πέτρο Βιολάκη για την πολύ σημαντική συνεισφορά του στην αναπτυξιακή πορεία του ΚΕΔΙΣΑ από τον Φεβρουάριο του 2017 που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Δ/ντης Ερευνών και από τον Ιούλιο του 2018 ως μέλος του Δ.Σ. και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στο Rabdan Academy στο Abu Dhabi. Ο Δρ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος θα εισηγηθεί στην επόμενη Τακτική Γ.Σ. των Εταίρων του ΚΕΔΙΣΑ να ανακηρυχθεί o Δρ.Πέτρος Βιολάκης το πρώτο Eπίτιμο μέλος του ΚΕΔΙΣΑ σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Καταστατικού.

KEDISA--ενημέρωση2