Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΚΕΔΙΣΑ με θέμα:«Γεωπολιτικοί Ανταγωνισμοί και Παίγνια Ισχύος Ναυτικών και Ηπειρωτικών Δυνάμεων»-13/14 Δεκεμβρίου 2017

Posted on Posted in Νέα ΚΕΔΙΣΑ, Σεμινάρια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τρίτο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Κέντρο Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων-ΚΕΔΙΣΑ στις 13-14 Δεκεμβρίου 2017 με θέμα:«Γεωπολιτικοί Ανταγωνισμοί και Παίγνια Ισχύος Ναυτικών και Ηπειρωτικών Δυνάμεων».Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Καθηγητής του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Δρ. Ηλίας Ηλιόπουλος (Διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων και Διπλωματικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου του Μονάχου). Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Aegean College στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του επί της οδού Πανεπιστημίου 17 στην Αθήνα. Το ΚΕΔΙΣΑ σεβόμενο την δύσκολη οικονομική συγκυρία διοργάνωσε το εκπαιδευτικό σεμινάριο για μία ακόμη φορά με εξαιρετικά φιλικές τιμές για εργαζόμενους και φοιτητές. Οι συμμετέχοντες  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο όπου αναλύθηκαν διεξοδικά οι Γεωπολιτικοί Ανταγωνισμοί των Ναυτικών και Ηπειρωτικών Δυνάμεων με έμφαση στη Νεώτερη και Σύγχρονη Ιστορία. Μετά το πέρας του σεμιναρίου χορηγήθηκαν στους συμμετέχοντες πιστοποιητικά παρακολούθησης και εκπαιδευτικό υλικό σε CD. Το ΚΕΔΙΣΑ συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία με γνώμονα την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και την παροχή ευκαιριών σε φοιτητές και νέους επιστήμονες του κλάδου της Στρατηγικής και των Διεθνών Σχέσεων.

Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ Ανδρέας Γ.Μπανούτσος
Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, Ανδρέας Γ.Μπανούτσος.
Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ Ανδρέας Γ.Μπανούτσος προλογίζει τον εισηγητή του εκπαιδευτικού σεμιναρίου Δρ. Ηλία Ηλιόπουλο
Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, προλογίζει τον εισηγητή του εκπαιδευτικού σεμιναρίου, Δρ. Ηλία Ηλιόπουλο.

Ekdilwsi-Kedisa

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ Ανδρέας Γ.Μπανούτσος και ο εισηγητής του εκπαιδευτικού σεμιναρίου Δρ. Ηλίας Ηλιόπουλος
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, Ανδρέας Γ.Μπανούτσος και ο εισηγητής του εκπαιδευτικού σεμιναρίου, Δρ. Ηλίας Ηλιόπουλος.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, ο εισηγητής του εκπαιδευτικού σεμιναρίου, Δρ. Ηλίας Ηλιόπουλος και ο εκτελεστικός Διευθυντής Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, Γιώργος Πρωτόπαπας.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, ο εισηγητής του εκπαιδευτικού σεμιναρίου, Δρ. Ηλίας Ηλιόπουλος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, Γιώργος Πρωτόπαπας.