Δηλώσεις του Ανδρέα Γ.Μπανούτσου στο «Τηλεγράφημα» για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία

Posted on Posted in Νέα ΚΕΔΙΣΑ

Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ Ανδρέας Γ.Μπανούτσος έκανε δηλώσεις στο «Τηλεγράφημα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Ντάλιαρη σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία. Μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο με τις δηλώσεις παρακάτω:

Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ απευθύνθηκε στον , Διεθνολόγο-Ειδικό Αναλυτή σε θέματα Πληροφόρησης και Ασφάλειας, Ιδρυτή και Πρόεδρο του ΔΣ (Κέντρο Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων) που δίνει τη δική του εξήγηση.

Είναι προφανές πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και λοιπές αρχές δεν μπορούν να σταματήσουν τις επιθέσεις αυτές. Είναι πρόδηλο πως η «καραμέλα» του ΡΚΚ έχει τελειώσει, αλλά και αυτή των τζιχαντιστών που έχουν βάλει στο «μάτι» τη χώρα. Μόλις χθες, ο Ερντογάν έκανε λόγο για προσπάθεια διχασμού.

Ο Ανδρέας Μπανούτσος, ως ειδικός σε γεωστρατηγικά θέματα μας εξηγεί: «Είναι σαφές για τον αντικειμενικό μελετητή της Ιστορίας και της Διεθνούς Πολιτικής ότι οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία αποτελούν μέρος της ΝΑΤΟικής μυστικής επιχείρησης Gladio B η οποία είναι η επέκταση στην μεταψυχροπολεμική εποχή της μυστικής ΝΑΤΟικής επιχείρησης Gladio που έλαβε χώρα στο Ψυχρό Πόλεμο».

Και πως λειτουργεί αυτή η επιχείρηση; Ο κ.Μπανούτσος τονίζει: «Η μυστική αυτή επιχείρηση κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και σήμερα αποσκοπεί στην δημιουργία συνθηκών αποσταθεροποίησης με τη χρήση false flags τρομοκρατικών επιθέσεων (αποδιδόμενων σε ακρο-αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις στο Ψυχρό Πόλεμο και Τζιχαντιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις στην μεταψυχροπολεμική εποχή) σε ΝΑΤΟικές κυρίως χώρες που επιχειρούν να «ξεφύγουν» από το γεωπολιτικό άρμα του ΝΑΤΟ. Είναι γνωστό ότι η Τουρκία του Ερντογάν το τελευταίο διάστημα «φλερτάρει» με τη Μόσχα και συζητάει ακόμα και την ένταξή της στο Σύμφωνο της Σαγκάης».

Το σχέδιο αυτό επομένως, είναι σε πλήρη εξέλιξη και όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΔΙΣΑ: «Αυτές οι ενέργειες όπως και η απόσυρση της στήριξης του Ερντογάν στις Τζιχαντιστικές οργανώσεις που συμμετέχουν στο proxy war της Συρίας για την ανατροπή του Άσαντ έχουν πυροδοτήσει την οξεία αντίδραση των Δυτικών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες ως οργανωτές του Gladio B και με «όχημα» την Τζιχαντιστική τρομοκρατία επιχειρούν την πλήρη αποσταθεροποίηση της Τουρκίας προκειμένου να την «συμμορφώσουν» και να την αποτρέψουν από το να συνεργαστεί περαιτέρω με τους γεωπολιτικούς αντιπάλους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ».

Πηγή: http://www.tilegrafima.gr/eipan-sto-tilegrafima/andreas-mpanoutsos-sto-tilegrafima-oi-mystikes-ypiresies-to-nato-kai-o-rolos-stis-epitheseis-stin-tourkia/