Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΚΕΔΙΣΑ με θέμα: «Ανταρτοπόλεμος & Τρομοκρατία στον 21ο Αιώνα»-12/13 Νοεμβρίου 2018

Posted on Posted in Νέα ΚΕΔΙΣΑ, Σεμινάρια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Κέντρο Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων-ΚΕΔΙΣΑ στις 12-13 Νοεμβρίου 2018 με θέμα:«Ανταρτοπόλεμος & Τρομοκρατία στον 21ο Αιώνα». Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο Δρ. Σπυρίδων Πλακούδας, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ και Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων & Στρατηγικής στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο των Εμιράτων και ο Δρ. Κλεάνθης Κυριακίδης, Διεθνολόγος.  Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του IST College στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του επί της Λεωφόρου Συγγρού 68 στην Αθήνα. Το ΚΕΔΙΣΑ σεβόμενο την δύσκολη οικονομική συγκυρία διοργάνωσε το εκπαιδευτικό σεμινάριο για μία ακόμη φορά με εξαιρετικά φιλικές τιμές για εργαζόμενους, φοιτητές και ανέργους. Οι συμμετέχοντες  είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο όπου παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν εις βάθος οι έννοιες και οι περιπτωσιολογικές μελέτες του Ανταρτοπολέμου και της Τρομοκρατίας τόσο ιστορικά όσο και στη σύγχρονη εποχή. Μετά το πέρας του σεμιναρίου χορηγήθηκαν στους συμμετέχοντες πιστοποιητικά παρακολούθησης και εκπαιδευτικό υλικό σε CD. Το ΚΕΔΙΣΑ συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία με γνώμονα την προαγωγή και μετάδοση της επιστημονικής γνώσης και την παροχή ευκαιριών σε φοιτητές και νέους επιστήμονες του κλάδου της Στρατηγικής και των Διεθνών Σχέσεων.

 

seminar_1 seminar_2 seminar_3 seminar_4 seminar_5

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Δρ. Σπυρίδων Πλακούδας (Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΚΕΔΙΣΑ και Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων & Στρατηγικής στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο των Εμιράτων), ο κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος (Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΕΔΙΣΑ), ο Δρ.Κλεάνθης Κυριακίδης (Διεθνολόγος), ο Δρ.Πέτρος Βιολάκης (Δ/ντης Ερευνών ΚΕΔΙΣΑ)