Δεξίωση για την κοπή της βασιλόπιτας του ΚΕΔΙΣΑ στο Ξενοδοχείο Amalia Athens-12/02/2018

Posted on Posted in Εκδηλώσεις, Νέα ΚΕΔΙΣΑ

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Amalia Athens η Δεξίωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του ΚΕΔΙΣΑ για το έτος 2018. Στη Δεξίωση έδωσαν το παρόν Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Πρέσβεις, Διπλωμάτες, Στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Εκπρόσωποι Ερευνητικών Φορέων, οι συνεργάτες και πλήθος φίλων του ΚΕΔΙΣΑ. Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ κ. Ανδρέας Γ.Μπανούτσος στη σύντομη ομιλία του περιέγραψε την αναπτυξιακή πορεία του ΚΕΔΙΣΑ από την ίδρυσή του τον Ιούνιο του 2015 μέχρι σήμερα καθώς επίσης και την έμφαση που δίνει στη συνεργασία με νέους ερευνητές και προπτυχιακούς φοιτητές του επιστημονικού πεδίου των Διεθνών Σχέσεων και των Στρατηγικών Σπουδών. Ο εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ κ.Κυριάκου Μητσοτάκη και βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ κ. Γιώργος Κουμουτσάκος στο σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε τη σημαντική παρουσία που έχει το ΚΕΔΙΣΑ στον χώρο των Δεξαμενών Σκέψης (Think Tanks) και ευχήθηκε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Ο εκπρόσωπος της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κας Φώφης Γεννηματά και Τομεάρχης Μεταφορών & Δικτύων του ΠΑΣΟΚ κ. Λάμπρος Ρώσσης στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον κ. Ανδρέα Γ.Μπανούτσο και τους ιδρυτικούς εταίρους του ΚΕΔΙΣΑ για την πρωτοβουλία τους να ιδρύσουν τον επιστημονικό αυτό φορέα μέσα στην οικονομική κρίση καθώς επίσης και για τις ευκαιρίες που δίνει το ΚΕΔΙΣΑ σε νέους επιστήμονες και προπτυχιακούς φοιτητές. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα και στέλεχος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων κ.Λευτέρης Νικολάου καθώς και ο κ.Πρόδρομος Θεοδουλίδης εκπρόσωπος του Βουλευτή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιώαννη Δέδε. Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς ακολούθησε η πατροπαράδοτη κοπής της βασιλόπιτας από τον Ιδρυτή & Πρόεδρο Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ κ.Ανδρέα Γ.Μπανούτσο υπό τις ευλογίες του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και μέλους του ΚΕΔΙΣΑ κ. Αρίσταρχου Γκρέκα. Τυχερή της βραδιάς ήταν η κα Μαρία Κολοκύθα φοιτήτρια Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου και ασκούμενη στο Europe Direct του Δήμου Αθηναίων όπου κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας. Το «έπαθλο» ήταν μία αναμνηστική καρτοθήκη με χαραγμένο το λογότυπο του ΚΕΔΙΣΑ και η δυνατότητα για δωρεάν συμμετοχή σε όλα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα διοργανώσει το ΚΕΔΙΣΑ εντός του 2018.

15

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος και ο Ναύαρχος ε.α., κ.Άγγελος Χρυσικόπουλος.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος και ο Ναύαρχος ε.α., κ.Άγγελος Χρυσικόπουλος.
Από αριστερά προς τα δεξιά: (πάνω) Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος και η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης. Πάνω δεξιά η συντονίστρια της εκδήλωσης κα.Έλενα Στάμου, ενώ από αριστερά προς τα δεξιά (κάτω) η κα.Βάσω Καντιώτη και η κα.Θεώνη Σταματοπούλου
Από αριστερά προς τα δεξιά: Πάνω, ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος και η συντονίστρια της εκδήλωσης κα Έλενα Στάμου και κάτω, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, κα Βάσω Καντιώτη και η κα Θεώνη Σταματοπούλου.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Τομεάρχης Μεταφορών & Δικτύων ΠΑΣΟΚ και εκπρόσωπος της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κυρίας Φώφης Γεννηματά στην εκδήλωση του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Λάμπρος Ρώσσης, ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, ο Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Όμηρος Τσάπαλος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΚΕΔΙΣΑ, κ. Γιώργος Πρωτόπαπας.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Τομεάρχης Μεταφορών & Δικτύων ΠΑΣΟΚ και εκπρόσωπος της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κας Φώφης Γεννηματά στην εκδήλωση του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Λάμπρος Ρώσσης, ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Όμηρος Τσάπαλος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΚΕΔΙΣΑ, κ. Γιώργος Πρωτόπαπας.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Όμηρος Τσάπαλος, ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, ο Δρ. Αθανάσιος Δρούγος Αμυντικός & Διπλωματικός Αναλυτής, Δρ. Αθανάσιος Δρούγος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Πρωτόπαπας.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Όμηρος Τσάπαλος, ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, ο Αμυντικός & Διπλωματικός Αναλυτής, Δρ. Αθανάσιος Δρούγος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Πρωτόπαπας.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Όμηρος Τσάπαλος, ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, ο Πρέσβης Βελγίου, κ. Luc Liebaut, ο Ιδρυτικός Εταίρος και μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΙΣΑ, κ.Κωνσταντίνος Μαργαρίτου και ο Εκτελεστικός Διευθυντής ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Πρωτόπαπας.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Όμηρος Τσάπαλος, ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, η Α.Ε. Πρέσβης του Βελγίου, κ. Luc Liebaut, ο Ιδρυτικός Εταίρος και μέλος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Κωνσταντίνος Μαργαρίτου και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Πρωτόπαπας.
Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος, η Πρέσβειρα της Χιλής, κα. Maria Pia Busta Diaz, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Πρωτόπαπας και ο Διευθυντής Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ, Δρ. Πέτρος Βιολάκης.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος, η Α.Ε. Πρέσβειρα της Χιλής, κα Maria Pia Busta Diaz, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Πρωτόπαπας και ο Διευθυντής Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ, Δρ. Πέτρος Βιολάκης.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Όμηρος Τσάπαλος, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του κ. Γεωργίου Κουμουτσάκου, κ.Ιωάννης Α.Παπαδήμος, ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, Βουλευτής Β' Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών ΝΔ και εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση του ΚΕΔΙΣΑ, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Πρωτόπαπας και ο Ιδρυτικός Εταίρος και μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΙΣΑ, κ.Κωνσταντίνος Μαργαρίτου
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Όμηρος Τσάπαλος, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του κ. Γεωργίου Κουμουτσάκου, κ.Ιωάννης Α.Παπαδήμος, ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, ο Βουλευτής Β” Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ και εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση του ΚΕΔΙΣΑ, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Πρωτόπαπας, ο Ιδρυτικός Εταίρος και μέλος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Κωνσταντίνος Μαργαρίτου και ο Διευθυντής Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ, Δρ. Πέτρος Βιολάκης.

67

Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος.
Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος.
Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Ο Βουλευτής Β' Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών ΝΔ και εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ. Ανδρέας Γ. Μπανούτσος.
Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Ο κ.Γιώργος Κουμουτσάκος Βουλευτής Β” Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ και εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση του ΚΕΔΙΣΑ, και ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ. Ανδρέας Γ. Μπανούτσος.
Ο Βουλευτής Β' Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών ΝΔ και εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος Βουλευτής Β” Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ και εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση του ΚΕΔΙΣΑ.
Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Ο Βουλευτής Β' Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών ΝΔ και εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ. Ανδρέας Γ. Μπανούτσος.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο κ.Γιώργος Κουμουτσάκος Βουλευτής Β” Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ και εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση του ΚΕΔΙΣΑ, και ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ. Ανδρέας Γ. Μπανούτσος.
Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Ο Τομεάρχης Μεταφορών & Δικτύων ΠΑΣΟΚ και εκπρόσωπος της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής της κυρίας Φώφης Γεννηματά στην εκδήλωση του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Λάμπρος Ρώσσης και ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ. Ανδρέας Γ. Μπανούτσος.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο κ.Λάμπρος Ρώσσης, Τομεάρχης Μεταφορών & Δικτύων του ΠΑΣΟΚ και εκπρόσωπος της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κας Φώφης Γεννηματά στην εκδήλωση του ΚΕΔΙΣΑ, και ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ. Ανδρέας Γ. Μπανούτσος.
Ο Πανοσολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ.Αρίσταρχος Γκρέκας.
Ο Πανοσολογιότατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και μέλος του ΚΕΔΙΣΑ κ.Αρίσταρχος Γκρέκας.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Εκτελεστικός Διευθυντής Δ.Σ του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Πρωτόπαπας, ο Διευθυντής Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ, Δρ. Πέτρος Βιολάκης, ο Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ. Όμηρος Τσάπαλος, ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Μπανούτσος
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Εκτελεστικός Διευθυντής  του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Πρωτόπαπας, ο Διευθυντής Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ, Δρ. Πέτρος Βιολάκης, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΔΙΣΑ, κ. Όμηρος Τσάπαλος, ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Μπανούτσος και ο ιδρυτικός Εταίρος και μέλος Δ.Σ του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Κωνσταντίνος Μαργαρίτου.
Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος, ο πρώην Υπουργός, κ.Θεόδωρος Δαμιανός και η Συντονίστρια της Εκδήλωσης, κα.Έλενα Στάμου.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος, ο πρώην Υπουργός, κ.Θεόδωρος Δαμιανός και η Συντονίστρια της Εκδήλωσης, καΈλενα Στάμου.
Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Η τυχερή της βραδιάς, κα.Μαρία Κολοκύθα και ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Η τυχερή της βραδιάς, κα Μαρία Κολοκύθα και ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αιθιοπικού Επιμελητηρίου, κ.Παύλος Παπασίνος, ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Μπανούτσος και η Πρόεδρος του Ελληνο-Κινεζικού Κέντρου Επιχειρηματικότητας, κα.Αφροδίτη Μπλέτα.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αιθιοπικού Επιμελητηρίου, κ.Παύλος Παπασίνος, ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος και η Πρόεδρος του Ελληνο-Κινεζικού Κέντρου Επιχειρηματικότητας, κα Αφροδίτη Μπλέτα.
Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος και ο εκπρόσωπος του βουλευτή Αττικής ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννη Δέδε, κ.Πρόδρομος Θεοδουλίδης.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος και ο κ.Πρόδρομος Θεοδουλίδης εκπρόσωπος του βουλευτή Αττικής ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννη Δέδε.
Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος και ο Ναύαρχος ε.α. και Πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ, κ.Βασίλειος Μαρτζούκος.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος και ο Ναύαρχος ε.α. και Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών(ΕΛΙΣΜΕ), κ.Βασίλειος Μαρτζούκος.
Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος και το Μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων ΚΚΕ και εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, κ.Λευτέρης Νικολάου.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος και ο κ.Λευτέρης Νικολάου στέλεχος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΚΚΕ και εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα στην εκδήλωση του ΚΕΔΙΣΑ.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, ο Πρόεδρος του νεανικού τμήματος της Ομογενειακής οργάνωσης AHEPA, Sons of Pericles, Athens Chapter «THESEUS» και Δόκιμος Αναλυτής ΚΕΔΙΣΑ, κ.Δημήτρης Ράπτης. ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Πρωτόπαπας, ο Ιδρυτικός Εταίρος και μέλος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Κωνσταντίνος Μαργαρίτου και ο Διευθυντής Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ, Δρ. Πέτρος Βιολάκης.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος, ο Πρόεδρος του νεανικού τμήματος της Ομογενειακής οργάνωσης AHEPA, Sons of Pericles, Athens Chapter «THESEUS» και Δόκιμος Αναλυτής ΚΕΔΙΣΑ, κ.Δημήτρης Ράπτης. ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Πρωτόπαπας, ο Ιδρυτικός Εταίρος και μέλος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Κωνσταντίνος Μαργαρίτου και ο Διευθυντής Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ, Δρ. Πέτρος Βιολάκης.