Προκήρυξη για Πρακτική Άσκηση Προπτυχιακών Φοιτητών- Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2019

Posted on Posted in Νέα ΚΕΔΙΣΑ

Το Κέντρο Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων (ΚΕΔΙΣΑ) προκηρύσσει τέσσερις (4) θέσεις (μη αμειβόμενες) για προπτυχιακούς φοιτητές για πρακτική άσκηση και ανάληψη βοηθητικών ερευνητικών καθηκόντων (internship) για το τρίμηνο 01/10/2019 –31/12/2019 με γνωστικό αντικείμενο τις Διεθνείς Σχέσεις, την Γεωπολιτική και τις Στρατηγικές σπουδές.

Ο ασκούμενος/η θα πρέπει να φοιτά σε Τμήμα Διεθνών Σπουδών Ελληνικού Πανεπιστημίου, να γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και να έχει τη δυνατότητα χειρισμού Η/Υ. Θα είναι υποχρεωμένος/η να έχει τετράωρη παρουσία, τρεις φορές την εβδομάδα στα γραφεία του ΚΕΔΙΣΑ επί της οδού Ακαδημίας 57 στην Αθήνα (πλησίον σταθμού μετρό «Πανεπιστήμιο»). Η πρακτική άσκηση θα λαμβάνει χώρα πρωινές ή απογευματινές ώρες με δυνατότητα ευελιξίας.Μετά το πέρας της τρίμηνης περιόδου πρακτικής άσκησης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Πρακτικής Άσκησης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να στείλουν πλήρες βιογραφικό (CV) και  αποδεικτικό επάρκειας της αγγλικής γλώσσας ηλεκτρονικά στο info@kedisa.gr το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 23/09/2019.