Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΚΕΔΙΣΑ: «Ισλαμιστική ριζοσπαστικοποίηση και τρομοκρατία στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή μετά την ήττα του ISIS»-17/18 Μαΐου 2018

Posted on Posted in Νέα ΚΕΔΙΣΑ, Σεμινάρια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Κέντρο Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων-ΚΕΔΙΣΑ στις 17-18 Μαΐου 2018 με θέμα:«Ισλαμιστική ριζοσπαστικοποίηση και τρομοκρατία στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή μετά την ήττα του ISIS». Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι κ.κ. Βασίλειος Θεοφιλόπουλος και Τριαντάφυλλος Καρατράντος στελέχη του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ) του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.  Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Aegean College στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του επί της οδού Πανεπιστημίου 17 στην Αθήνα. Το ΚΕΔΙΣΑ σεβόμενο την δύσκολη οικονομική συγκυρία διοργάνωσε το εκπαιδευτικό σεμινάριο για μία ακόμη φορά με εξαιρετικά φιλικές τιμές για εργαζόμενους και φοιτητές. Οι συμμετέχοντες  είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο όπου αναλύθηκαν οι πολύπλευρες πτυχές της Ισλαμιστικής Ριζοσπαστικοποίησης και Τρομοκρατίας. Μετά το πέρας του σεμιναρίου χορηγήθηκαν στους συμμετέχοντες πιστοποιητικά παρακολούθησης και εκπαιδευτικό υλικό σε CD. Το ΚΕΔΙΣΑ συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία με γνώμονα την προαγωγή και μετάδοση της επιστημονικής γνώσης και την παροχή ευκαιριών σε φοιτητές και νέους επιστήμονες του κλάδου της Στρατηγικής και των Διεθνών Σχέσεων.

 

7

1

από αριστερά προς τα δεξιά: Βασίλειος Θεοφιλόπουλος (Εισηγητής Σεμιναρίου και Στέλεχος ΚΕΜΕΑ), Ανδρέας Γ.Μπανούτσος (Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΕΔΙΣΑ), Τριαντάφυλλος Καρατράντος (Εισηγητής Σεμιναρίου και Στέλεχος ΚΕΜΕΑ)

3

από αριστερά προς τα δεξιά: Τριαντάφυλλος Καρατράντος (Εισηγητής Σεμιναρίου και Στέλεχος ΚΕΜΕΑ) και Βασίλειος Θεοφιλόπουλος (Εισηγητής Σεμιναρίου και Στέλεχος ΚΕΜΕΑ)

3

από αριστερά προς τα δεξιά: Τριαντάφυλλος Καρατράντος (καθιστός) και Βασίλειος Θεοφιλόπουλος (όρθιος)

4

Τριαντάφυλλος Καρατράντος (Εισηγητής Σεμιναρίου και Στέλεχος ΚΕΜΕΑ)

5

Οργανωτική Επιτροπή Σεμιναρίου (από αριστερά προς τα δεξιά): Σοφία Κατέχη (Ασκούμενη ΚΕΔΙΣΑ), Φένια Σκαρλά (Ασκούμενη ΚΕΔΙΣΑ), Ανδρέας Γ.Μπανούτσος (Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΕΔΙΣΑ), Έμυ Κεφάλα (Ασκούμενη ΚΕΔΙΣΑ)

6

από αριστερά προς τα δεξιά: Βασίλειος Θεοφιλόπουλος (Εισηγητής Σεμιναρίου και Στέλεχος ΚΕΜΕΑ), Δρ.Πέτρος Βιολάκης (Δ/ντης Ερευνών ΚΕΔΙΣΑ), Ανδρέας Γ.Μπανούτσος (Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΕΔΙΣΑ), Τριαντάφυλλος Καρατράντος (Εισηγητής Σεμιναρίου και Στέλεχος ΚΕΜΕΑ)